Обхващане на отпадналите деца от образователната система е основната задача

...
Обхващане на отпадналите деца от образователната система е основната задача
Коментари Харесай

Министър Вълчев: МОН има основна задача да върне отпадналите деца в клас

Обхващане на отпадналите деца от просветителната система е главната задача на просветителното министерство. Това съобщи в Ямбол министърът на образованието и науката Красимир Вълчев. За работа с уязвимите групи в Ямболска област са предоставени в допълнение 1 милион лв..

 © Българска телеграфна агенция
Подобряване равнището на просветеност измежду учениците ще стане с въвеждането на новите образователни стратегии и възстановяване методите на преподаване и оценяване, сподели министър Вълчев, а придобиването на базови компетентности и професионална подготовка ще покачат образоваността на младежите.

Според министъра, е доста значимо учителите да бъдат стимулирани и да се притеглят най-хубавите младежи за учителската специалност.Вълчев се включи в церемонията по разкриване на обновената постройка на едно от най-големите учебни заведения в Ямбол " Св. Климент Охридски ".
Красимир Вълчев, министър на образованието и науката: Задачата е да се извършват по най-хубавия метод тези политики. Да активизираме напъните да обхванем всяко едно дете, оптимално да го подкрепим в просветителните институции. Тези които имат дефицити било в детската градина не знаят български, или в учебно заведение, са натрупали дефицити, които оптимално би трябвало да бъдат обезщетени. Да имаме стимулирани учители, тъй като стимулирания преподавател ще продължи да бъде главния фактор.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР