Обезщетение в размер на 120 хиляди лева е превело застрахователно

...
Обезщетение в размер на 120 хиляди лева е превело застрахователно
Коментари Харесай

Застраховател изплати 120 000 лв. на дъщерята на Милен Цветков. Тя претендира за още

 Обезщетение в размер на 120 хиляди лв. е превело застрахователно сдружение " БУЛ ИНС " на дъщерята на Милен Цветков от първия му брак Калина Цветкова, научи " Новата действителност ". Сумата е половината от претендираното от младата дама обезщетение за претърпените неимуществени вреди от бруталното ликвидиране на баща й на Великден тази година. Мощният джип, с който дрогираният водач на червен светофар в центъра на София отнесе в отвъдното душата на видния публицист, е бил застрахован с " Гражданска отговорност " в " БУЛ ИНС ".

Застрахователят реагира експедитивно на показаните му документи и искане от юристите на Калина Цветкова и без авансово съглашение или правосъдно решение й преведе непринудено половината от претендираните пари по посочена от нея персонална сметка.

След нелепата покруса Калина Цветкова и майка й Дана Начева, които живеят непрекъснато в Нидерландия, отхвърлиха услугите на препоръчаните им юристи от Ивета Гоцева - майката на невръстния наследник на Милен Цветков -Боян, които живеят в София.

Предпочетоха да се извърнат към медийния юрист Надежда Ковачева, която като остарял другар на Милен пое случая про боно (б.а. без възнаграждение на възнаграждение). В отстояване ползите на Калина Цветкова се включи и спеца по транспортни каузи от младата генерация юрист Яким Стоянов.

По неофициална информация досега втората жена на убития публицист и синът им не са получили никакво застрахователно обезщетение. " Новата действителност " не се ангажира с изказване дали е по този начин и по какви аргументи. Разследването на очевадното безумно закононарушение продължава трети месец!?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР