Обезпокоен съм от думите на президента. Този човек не казва

...
Обезпокоен съм от думите на президента. Този човек не казва
Коментари Харесай

Ненчев: Имаме Румен Радев преди Решетников и Румен Радев след Решетников

Обезпокоен съм от думите на президента. Този човек не споделя истината, променчив е в мнението си. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия някогашният министър на защитата Николай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 година Юрист. Магистър по право и... към профила във връзка вчерашните обвинявания на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила, че е "приземил " авиацията.

Той беше доста огромен покровител за това да не ремонтираме изтребителите си в Русия. Казваше, че би трябвало да се откъснем от Русия. Така че малко са ми странни думите му от през вчерашния ден. В авиацията в никакъв случай не са вкарвани повече пари, в сравнение с през моя мандат – повече от 100 млн. лева, съобщи Ненчев.

Имамем Румен Радев преди Решетников и Румен Радев след Решетников. В един миг той стана огромен последовател на стопляне на връзките ни с Русия. Не знам дали офанзивата против мен е единствено политическа или е геостратегическа. Ако е геостратегическа, е доста рискова, тъй като в този случай задачата е да се подрони престижа на Европейския съюз и НАТО, сподели още някогашният боен министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР