Обезобразеното с макетно ножче 18-годишно момиче не е в добро

...
Обезобразеното с макетно ножче 18-годишно момиче не е в добро
Коментари Харесай

Адвокатът на обезобразеното момиче: Губи идентичността си

Обезобразеното с макетно ножче 18-годишно момиче не е в положително психологично положение. Има загуба на идентичността след безумното закононарушение. Това разяснява пред Нова телевизия юристът на фамилията на потърпевшата Димитър Киров.

„ На този стадий съм разговарял единствено с родителите на момичето. Тази седмица ще се видя и с нея. Говорихме много, положението е ясно. Видяхме и психиатрична оценка. Това, което се случва с нея, по никакъв начин не е обнадеждаващо. Вижда се, че момичето отхвърля да контактува със света, изживява непрекъснат боязън и суматоха. Нейното прочувствено положение и сринато. Тя търси себе си след всичко това, което е направено с нея. Процесът на възобновяване, в случай че ще има цялостно такова, ще продължи много дълго време ”, изясни юристът.

Дали е лека, или тежка телесната щета, в последна сметка, ще се реши в огромна степен от експертизата, разясни Димитър Киров.

„ За страдание, е много забавена процедурата. Каква е повода, мога единствено да предсказвам. Нека да гледаме нещата общо. Освен телесна щета, имаме и опасност за ликвидиране. Раните са покрай витално значими артерии, т.е. имаме право да допуснем хипотезата, че става дума за опит за ликвидиране ” сподели още юристът. Той бе безапелационен, че причинителят би трябвало да получи тежко наказване.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР