Обещаващият португалски нападател на Ещрела Амадора – Диого Пинто, е

...
Обещаващият португалски нападател на Ещрела Амадора – Диого Пинто, е
Коментари Харесай

ЦСКА брои 500 хил. евро за солиден голмайстор от Португалия

Обещаващият португалски нападател на Ещрела Амадора – Диого Пинто, е футболистът от иберийската страна, който е мощно мечтан от носителя на Купата на България – ЦСКА. Пинто е осъществил 11 гола в 19 мача за тима от Амадора, настояват португалските медии.

Зимният трансферен прозорец у нас е отворен до февруари, тъй че родният тим може да реализира трансфер, а локалният A Bola твърди, че „ алените “ ще предложат 500 хиляди евро за услугите на 22-годишния стрелец.

Изданието обаче припомня, че договарянията биха били сложни за осъществяване заради значимостта на Диого Питно в състава на Ещрела и смисъла, което той има за клуба си. Ещрела Амадора към този миг заема шестото място в португалската Лига 2.

Заемащият второто място във краткотрайното класиране в efbet Лига – ЦСКА, към този момент направи два прехвърлянето през зимата, привличайки Маурисио Гарсес и Брайън Морено, които към този момент упражняват с тима по време на подготвителния лагер в Турция. Пинто е играл до този миг в кариерата си в италианските Асколи и Потенца, а също по този начин е носил екипа и на португалския Вияфрангензе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР