Обещаващ млад футболист ще трябва да ампутира крака си, след

...
Обещаващ млад футболист ще трябва да ампутира крака си, след
Коментари Харесай

Обещаващ млад футболист ще има ампутация на крака, след като `потрепването` в коляното се оказа рак

Обещаващ млад футболист ще би трябвало да ампутира крайници си, откакто потрепването в коляното му се оказа нападателна форма на кост рак.

Преди две години Джейк Ласт, в този момент на 15 години, беше вратар на Бърнли под 14 години и показваше огромен капацитет на терена, като си завоюва прякора „ Котката “ поради ловкостта си сред гредите. Въпреки това, след травма на глезена и къс престой с патерици, той видя изтръпване в коляното. През март 2022 година, след рентгенови лъчи и спомагателни проби, той беше диагностициран с остеосарком - нападателен рак на костите, податлив към разпространяване.

Джейк от Олдъм, Манчестър, беше заставен да реализира фантазиите си да бъде футболист на изчакване, както и всеки различен аспект от живота му, с цел да се подложи на изтощителна 16-седмична стратегия на химиотерапия в детската болница в Манчестър. След това той претърпя сериозна интервенция в Бирмингам, с цел да в профил коляното, бедрената кост и пищяла и да ги размени с титаниеви импланти. Накрая той устоя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР