Обещано и изпълнено! Само преди два месеца започна изграждането на

...
Обещано и изпълнено! Само преди два месеца започна изграждането на
Коментари Харесай

Георги Георгиев откри нова спортна плошадка в квартал „Кумарица“: Спортът е гаранция за здрава нация

Обещано и изпълнено! Само преди два месеца стартира построяването на нова многофукнционална спортна плошадка в квартал „ Кумарица “, която през днешния ден към този момент е подготвена.

 

Това разгласи ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев в обществената мрежа.

Игрището е с размери 22 х 44 метра, разполага с паркинг за 11 автомобила, LED осветяване от последно потомство, трибуни с 48 места за сядане, както и кошчета за боклуци.

 

Строителят планува и опция за удължение на мрежата, тъй че да е в изгода и на вратата на стадиона откъм пътя. Спортният обект е напълно със свободен достъп, написа Георгиев и прибавя:

Това е 16-ата площадка, построена в регион „ Нови Искър “, с което продължаваме да изпълняваме уговорките си за развиваме опциите за спорт в София.

Благодаря на кмета на региона Даниела Райчева и на ръководителя на комисията по спорт в СОС Татяна Георгиева за усърдната работа по създаване на новия състезателен обект, който имам вяра, ще се посещава от младежите и спортните гении от квартал „ Кумарица “, написа още Георгиев и прибавя:

 

Очаквам да продължи работата по строителство на нови и възобновяване на съществуващи спортни уреди в този и в други столични региони, тъй като спортът е гаранция за здрава нация.

 

На откриването през уикенда участва и кметът на София Йорданка Фандъкова.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР