Обещанията трябва да се изпълняват. Ако президентът Радев за две

...
Обещанията трябва да се изпълняват. Ако президентът Радев за две
Коментари Харесай

Борисов: Ако президентът Радев за две години беше направил една хилядна от това, което правим ние днес, държавата щеше да е друга

Обещанията би трябвало да се извършват. Ако президентът Радев за две години беше направил една хилядна от това, което вършим ние през днешния ден, страната щеше да е друга. Това сподели пред публицисти в Пловдив водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Действително положихме доста труд. Много хора питат " за какво е тази сглобка, за какво се търпите " - ето по тази причина се поносим. Затова президентът Радев толкоз злобно сутринта приказва, тъй като има бюджет, който не е закостенял. Много от нещата, които сме обещавали всички, ги има в бюджета ", уточни Борисов.

" Холандия извърши уговорката си и даде голям късмет на България. Може би това " зловонно " решение е разтревожило президента. Но пък го приветствам, че разбра какъв брой е значимо да подпише за таксите за газа. Днес и Унгария ще се причисли към нас. Въпреки че не се обичаме и харесваме в тази сглобка, променихме Конституцията и правосъдната система ”, сподели още Борисов.

По думите му, в случай че не са били " сменили Конституцията по този метод, както Радев я назова " обезчестяване ", холандския парламент нямаше да вземе това решение за Шенген.

" Много крачки би трябвало да създадем, с цел да убедим Австрия да ни поддържа за Шенген. Следобед имаме диалози и мисля, че ще се поздравим с краен триумф, само че би трябвало да бъдем доста аргументирани ", добави Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР