"Обещахме 300 лева на пенсионерите, а ги забравихме. Да им

...
"Обещахме 300 лева на пенсионерите, а ги забравихме. Да им
Коментари Харесай

ПатрЕотът Ревизоро се приравни с Валери и призна: Лобист съм на Лукойл!

"Обещахме 300 лв. на пенсионерите, а ги забравихме. Да им бяха дали обещание 200, да ги бяха създали 200 и нямаше да се занимаваме с това. ние сме се разписали, че няма да организираме нова данъчна политика, да вкарваме нови налози. Икономиката ще прегрее. ", това съобщи пред бТВ Емил Димитров- Ревизоро от Обединени патриоти.

Коментарът му бе във връзка политическото и публично напрежение, основало се през отминаващата седмица поради плануваното повдигане на акциза на бездимните цигари. Според Ревизоро в Европа няма безапелационни закони за въпросните електронни цигари, а всичко което е обвързвано с повишаването на бюджета, би трябвало да се взема под внимание.

Относно противоречивия план за горивата той съобщи: " През цялото време чакаха да отговоря на Валери Симеонов и да стане вътрешнокоалиционен скандал. Как дал отговор Емил Димитров на Валери Симеонов и противоположното... С Валери Симеонов нямам скандал. Нищо неприятно не споделям за господин Симеонов. "

" Аз лобирам за всички- и за Лукойл, и за Ромпетрол... За всички лицензирани компании!... А целият напън е, че митингът против закона е заплатен. Това са хора, които не желаят дребните бензиностанции да бъдат регистрирани и тъй като аз съм "тежкия " лобист на всички огромни компании, съм проблем. " , продължи да се оправдава националният представител.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР