Обещах държавата да свърши това, което отдавна трябваше да свърши

...
Обещах държавата да свърши това, което отдавна трябваше да свърши
Коментари Харесай

Гешев: Обявяваме война на битовата престъпност! Заплатата ми е голяма, идва от гражданите

Обещах страната да свърши това, което от дълго време трябваше да свърши във връзка с битовата престъпност. Обявяваме война на битовата престъпност.

Това съобщи основният прокурор Иван Гешев, който дойде на място в столичния квартал „ Христо Ботев ”, където се прави профилирана интервенция по линия на битовата престъпност. Там е открит член на незаконната група, която е правила въоръжени грабежи на бензиностанции в столицата, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Тези, които убиват, изнасилват, тормозят възрастни жители по селата, крадат, грабят, би трябвало да премислят държанието си, съобщи Гешев и заяви, че протичащото се не е инцидентна акция, това е акция. Започват регулярни акции против битовата престъпност в цялата страна, съобщи още Гешев.

Задържано е едно лице, търсят се още четири, заяви от своя страна основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов.

Шефът на комисията по хазарт проговори: Направил цялостни признания
Васил Божков е арестуван в Обединените арабски емирства
Въпросната група е правила закононарушения освен в София, и на територията на Столична дирекция на вътрешните работи, само че и отвън страната. Бандитите са се пробвали да оберат магазин за цигари предходната вечер.

Иван Гешев добави, че в целия квартал " Христо Ботев " се прави профилирана интервенция във връзка с битова престъпност, ревизира се контингентът с повече от едно висящи каузи, досъдебни производства и други

Все още няма публично удостоверение за Васил Божков. Никой не е недостижим за закона, в случай че е имало подобен интервал в българската история след 89-та година, той е в предишното. България се трансформира, време е преходът да свърши, съобщи основният прокурор Иван Гешев по водещата от дни тематика и отсече, че заплатат му е огромна. Идва от българските жители.

Иван Гешев удостовери за ареста във Виена на Борис Бекяров. Лицето, арестувано в Австрия е част от проведената незаконна група на Божков.

Зад обвиненият Божков седят милиарди, зад обвиненият Цветан Василев стоят милиарди. Зад Баневи стоят стотици милиони. Зад Арабаджиеви, които са изправени пред съда, стоят стотици милиони. Това задоволително съображение ли е да бъдем атакувани, съгласно вас, обърна се Гешев към медиите.

Знам, че на сегашния ръководител на Комисията по
хазарта Александър Георгиев са му повдигнати обвинявания, сподели още Гешев. Той е направил цялостни признания, цялостно е съдействал на следствието, прокуратурата ще съобрази тези доказателства, само че каква тъкмо ще му е мярката, ще разберете в зала, сподели още основният прокурор.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР