ОБЕЩАХ , че след като освободим двата общински терена -

...
ОБЕЩАХ , че след като освободим двата общински терена -
Коментари Харесай

Георг Спартански: Казвам това, което мисля и правя това, което казвам!

ОБЕЩАХ, че откакто освободим двата общински терена - единия против " Китайската стена ", а другия -до чешма " Балаклия ", от старите, амартизирани жилищни постройки, стопанисвани от Жилфонд, наемателите на които бяха преместени, НА ТЕЗИ ТЕРЕНИ ЩЕ бъдат построени КОМБИНИРАНА СПОРТНА ПЛАЩАДКА ЗА ВОЛЕЙБОЛ И БАСКЕТБОЛ и по този начин чакания от децата и младежите на Плевен СКЕЙТБОРД - ПАРК.
Нечистоплътни трудове на най-вече анонимни драскачи и от човеци, мразещи града ни внушаваха на хората, че ще продадем терените на частни компании и компании за строителство на МОЛ-ове, хипермаркети и прочие
Въпреки откровените операции, неистини, обвинявания и използването на масиран " черен " PR ние просто следвахме праволинейно пътя си.
Не се отказахме - макар ужасната пандемия, която затвори света, макар войната в Украйна, с последвала тежка инфлация и оскъпила строителството, макар проблемите с емигрантската вълна,въпреки финансово-икономическите проблеми в страната, макар тежката политическа рецесия!!!
Обещанията ТРЯБВА ДА съдебна експертиза СПАЗВАТ!!!

ДНЕС с задоволство мога да кажа: " И НА КЛЕВЕТАТА СТРОШИХМЕ ЗЪБА! ":)

СПОРТНАТА ПЛОЩАДКА ВЕЧЕ Е ФАКТ!!!

Тя е с размери 32 м /21 м, оградена с ажурна ограда. Изгражден е дребен паркинг за коли, единият от които за хора в неравностойно състояние. Предвидени са места за колела, както и стойка за тротинетки и детски колелета.
Монтирани са пейки с железна структура и дървена седалка.
Спортната площадка е със спортна каучукова настилка 0.4 см с акрилно покритие. Алеите са с бетонови плочи, а методът и паркингът са с бетонови паркинг детайли.
Предвидена е и декоративна растителност от 38 дървета и шубраци. Площадката за игра е с два пешеходни вход/изхода, за които е обезпечена налична среда. Поставен е намален бордюр за хора с физически увреждания.
LED - лампи, които са енергоспестяващи, осветяват площадката.
Изградено е видео-наблюдение, която надгражда съществуващата система за видеонаблюдение в гр. Плевен.

ПОСТАВИХМЕ НАЧАЛОТО и на построяването на Скейтборд площадката в региона на чешма „ Балаклия ” в Деня на строителите 26 октомври.
Площадката за скейтборд ще обгръща повърхност от 640 кв. м. Строителството стартира с разчистване на терена и създаване на подземни връзки за
отводняване, електрозахранване, водоснабдяване, осветяване. След полагане на специфичните настилки тук ще бъде построена профилирана стоманобетонна структура за ролкови екшън спортове (скейт паркове), подобаваща за начинаещи и напреднали. Елементи на структурата са: засилки, съобразени по форма с детайлите, за които ще служат; огромна и дребна секции за скачане и пързаляне; комбинирана арена; парапет и ръбове на равна повърхнина и други Ще бъдат инсталирани осветителни тела, пейки, указателни табели.
Районът ще бъде затревен и озеленен при опазване на съществуващите здрави дървета. Ще бъде обезпечена налична и безвредна архитектурна среда. Съоръжението разрешава тук да се организират и
надпревари. За цялостното възобновяване на региона ще бъде ремонтирана и емблематичната
чешма „ Балаклия ”.

РАБОТИМ с усмивка и сърце за Пле❤️ен!
БЛАГОДАРИМ за поддръжката на хилядите наши съграждани, носещи Плевен в сърцата си!!! ЗАЕДНО УСПЯВАМЕ!!!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР