Обемната плетена жилетка не е нещо, което свързваме с идеята

...
Обемната плетена жилетка не е нещо, което свързваме с идеята
Коментари Харесай

Инвестирайте в тази дреха за есента и няма да сгрешите

Обемната плетена жилетка не е нещо, което свързваме с концепцията за модерно, секси или cool.

За доста дами тя е като излязла от дрешника на баба. И не наподобява нито изискан, нито задоволително представително за работа.

През сезон есен 2018 обаче, жилетката е измежду любимците на дизайнери като Миуча Прада. Ключът е в това да изберем оувърсайз модел, а не жилетка, която наподобява прекомерно спретната и скучна. Обемът придава новост и основава забавен контур.

 Инвестирайте в тази дреха за есента и няма да сгрешите

Освен доста съвременна, този вид жилетка е и комфортна и уютна. Особено поради студовете, които чакаме да ни застигнат още преди септември да се приключил. Така че – модата е на наша страна! Излишно е да споделяме не на дреха, която можем да носим с съвсем всичко в всекидневието, от пола молив до всевъзможни модели дънки.

Цветовете варират от нежно бяло, бежово и светлосиво до бордо или пък нещо по-ярко. Изборът зависи напълно от вашето въодушевление.

Сега можем да прибавим в дрешника си нещо по едно и също време практично и съвременно, тъй че огледайте се по магазините! А няколко шопинг хрумвания от нас можете да видите още в този момент в галерията.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР