Обективно погледнато, Украйна е част от Русия, въпреки че по

...
Обективно погледнато, Украйна е част от Русия, въпреки че по
Коментари Харесай

При арест на Путин, Медведев заплаши Бундестага с ракети

Обективно видяно, Украйна е част от Русия, макар че по исторически и геополитически аргументи единната съветска нация е разграничена от изкуствени граници.

Държавните организации не престават да разгласяват на части пространното изявление на Дмитрий Медведев, заместник-председател на съветския Съвет за сигурност. Самото си изявление Медведев разгласява и в профила си в " Вконтакт ".

" Украйна е част от Русия като цяло, дано бъдем почтени, тя е част от Русия ", означи той и добавя, че поради исторически и геополитически аргументи " ние дълго време се примирявахме с обстоятелството, че живеем в разнообразни жилища ".

Според Медведев страните са били принудени да се преценяват с " измислените граници " на територии, които постоянно са били част от Руската империя, като се изключи някои области, които са се появили вследствие на Втората международна война. Той добави, че тези територии са били обитаеми с първичното съветско население и постоянно са били част от Руската федерация " в тесния смисъл на думата - Велика Русия, а не Малката Русия ".

В изявлението си Медведев приказва и за възможния арест на водача на Кремъл Владимир Путин след заповедта на Международния углавен съд. Той показва Германия, като опция, и декларира, че това би било еднакво на " оповестяване на война " против Русия. " В подобен случай Русия ще изстреля ракети по Бундестага и канцлерството ", заплаши някогашният президент.

Дълго Медведев разсъждава и за опциите на военната промишленост и надлежно на армията на Руската федерация. Русия възнамерява да създаде 1 500 танка тази година за войната против Украйна. " Военно-промишленият комплекс работи на високи обороти ", съобщи заместник-ръководителят на Съвета за национална сигурност Дмитрий Медведев.

Медведев е уверен, че съветският танк Т-90М " Прорив " превъзхожда западните танкове " Леопард " и " Ейбрамс " - " По мое мнение той е най-хубавият танк в света сега. В света! Със сигурност е по-добър от " Леопард ", " Чалънджър ", " Ейбрамс ". Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност макар че прави оценка доставените на Украйна комплекси HIMARS (MLRS) като " почтено оръжие ", убеждава, че на тях съветската военна индустрия може да противодейства с сходни лични оръжия, които не отстъпват по акуратност и обхват на деяние.

Според политика в този момент се води война с прецизни оръжия и то освен с ракети, " които летят далеко и тъкмо, само че и със снаряди от същия тип ". Като образец дава управляемата ракета " Краснопол " демонстрира доста висока успеваемост при поразяване на близки цели. Или пък цялостен набор от други разработки, в това число и най-новото в региона на многоцелевите ракетни установки ", сподели той.

При сегашните условия " най-важното е всичко това да бъде създадено в този момент в нужните размери ", като за тази цел се пускат в деяние нови индустриални мощности, а военнопромишления комплекс на Руската федерация ще успее. И дава като образец втората международна война, когато се е говорело същото - че на Съюз на съветските социалистически републики не са достигали муниции и оръжия.

На Съветския съюз му трябваха няколко години, с цел да реализира най-малко равновесие с хитлеристка Германия по време на Великата отечествена война, това не стана за една нощ - появиха се Т-34, " Катюша " и така нататък ", сподели Медведев.

Медведев съобщи също, че знае и по какъв начин да насърчи управленията на отбранителните предприятия да работят още по-добре. И декларира, че това ще направи благодарение на телеграмите на Йосиф Сталин, които той е изпращал на шефовете на фабрики по своето време.

" Наскоро прочетох телеграмите на висшия главнокомандващ Йосиф Сталин по въпросите на отбранително-промишления комплекс. Няма да ви споделям в този момент, желая да прочета тези телеграми на шефовете на нашите фабрики, с цел да ги ободря. Те заслужават да бъдат представени ", показа той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР