Обединяват ни националните интереси. Както и това, че България е

...
Обединяват ни националните интереси. Както и това, че България е
Коментари Харесай

Ива Митева: Обединява ни, че България е стигнала дъното и трябва да вървим напред

" Обединяват ни националните ползи. Както и това, че България е достигнала дъното и би трябвало да тръгнем отнякъде, с цел да вървим напред... Нашата цел е да убедим хората, които не гласоподават или не поддържат никого. Стигнали сме до такава точка, че би трябвало всеки да взе участие с каквото може. Има боязън, съмнение. Когато има обезсърчение, то обръща тил на вярата ".

Това сподели пред БНР Ива Митева от обединението " Заедно ".

И показа, че не желае да се обвързва партийно поради засилващото се отрицателно отношение на хората към партиите:

" Трябва да разграничим партийното от политическото говорене. Затова не искахме да се обвързваме с партия, да вършим партия, следващата, появила се на хоризонта. Нямаме мощно изразени водачи. Решенията се взимат от всички, има огромно доверие сред нас. Няма непокътнати имена за никого в листите. Търсим хора, които са натрупали опит, тъй като всеки опит е доста скъп.

Митева добави, че остава признателна на Слави Трифонов за подадената ръка:

" Ако тогава не бях влезнала в политиката, през днешния ден нямаше да съм в нея. Имаше сила във всички хора тогава, това беше повратен миг, имаше прекомерно доста вяра, одобрих, само че не имах вяра, че толкоз парламенти ще бъдат унищожени. Може би това дефинира и решението ми да не вземам участие повече с Има Такъв Народ, тъй като ми се коства, че три несполучливи опита са прекалено много. Не можахме да преборим егото си. Мисля, че уроците не са научени. Тръгнахме в противоположна посока. Всеки потегли в своята ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР