Обединителната битка за всички световни титли в професионалния бокс между

...
Обединителната битка за всички световни титли в професионалния бокс между
Коментари Харесай

Официално: Скоро няма да има мач Джошуа - Уайлдър!

Обединителната борба за всички международни трофеи в професионалния бокс сред Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър очевидно няма да се състои скоро. Това разгласи една от огромните риби измежду промоутърите в бокса - Бари Хърн, татко на импресариото Еди Хърн, чиято организация съставлява ползите на английския боксьор, оповестява " Гонг ".

 

Кланът Хърн от дълго време твърди, че води тежки договаряния с хората на американеца за огромното представление на професионалния кръг. Но в този момент стана ясно, че те не дават никакъв резултат, тъй като Уайлдър е по-заинтригуван от провеждането на реванш с Тайсън Фюри. 

--
Нещо повече, двамата са подготвени да изиграят още цели два мача между тях, тъй като първата им борба, която беше избрана за най-великата през 2018 година, приключи наедно. И изгубилият във втория мач сигурно ще желае да има правото на нов реванш. Което поставя Антъни Джошуа обратно в проектите и на двамата. 

" Без подозрение бихме желали мач с Уайлдър на 13 април на " Уембли ". Но макар напрегнатата връзка, макар разменените мейли и телефонни позвънявания, нямаме безусловно никакъв прогрес. Предлагаме на този човек не просто пари, предлагаме му да вземе повече, в сравнение с в миналото е виждал през живота си. "

" Той обаче не дава никакъв отговор и очевидно не желае толкоз обезверено борба с Антъни, както се изкарва. Доколкото знам, в този момент се договаря с лагера на Тайсън Фюри за още един или два мача, тъй че ще се наложи да изчакаме ", показа Бари Хърн. 

Това отваря вратата за мач сред Антъни Джошуа с Кубрат Пулев в края на 2019 година като една от трите отбрани на международните си трофеи, които английският боксьор възнамерява за актуалната година поради невъзможността да се срещне с Уайлдър или Фюри. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР