Обединеното кралство ще проведе общи избори, САЩ има , а

...
Обединеното кралство ще проведе общи избори, САЩ има , а
Коментари Харесай

2024 г. е годината на най-големите избори в света - и експертите по изкуствен интелект казват, че не сме подготвени

Обединеното кралство ще организира общи избори, Съединени американски щати има, а най-населената страна в света ще гласоподава за идващия си министър-председател.

Това ще бъде първият път, когато някои от най-големите демокрации в света организират народен избор, откогато генеративните принадлежности, в това число и основателите на изображения като Midjourney, станаха мейнстрийм.

Мартина Ларкин, основен изпълнителен шеф на Project Liberty, организация с нестопанска цел, която се стреми да разпространява сигурността в интернет, предизвести, че политиците са „ на върха на пирамидата “, когато става въпрос за дезинформация, ръководена от AI.

Deepfakes, където високопоставени фигури, които са цифрово клонирани в реалистични видеоклипове, са от изключително значение.

Президентът на Съединени американски щати, възможният конкурент Доналд Тръмп и Украйна имат, до момента в който гласът на водача на лейбъристите.

Г-жа Ларкин сподели, че сходна дезинформация може да се популяризира „ в доста по-голям мащаб “ в навечерието на изборите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР