Обединеното кралство ще бъде ударено с поленова бомба“ този април

...
Обединеното кралство ще бъде ударено с поленова бомба“ този април
Коментари Харесай

„Поленова бомба“ ще избухне над Обединеното кралство през април, докато експертите предупреждават страдащите от сенна хрема да бъдат подготвени

Обединеното кралство ще бъде ударено с „ поленова бомба “ този април и специалистите предизвестиха, че тези, които страдат от сенна хрема, би трябвало очаквайте обостряния.

Сега, откакто зимните студове отминаха, броят на полените нараства всеки ден и специалистите споделиха. Докато зимата носи настинки и грип, суха кожа и минусови температури, сезонът на сенната хрема носи обостряне на екземи, сърбящи очи и хрема.

Говорител на Beauty and Wellness Marketplace, Fresha, сподели: „ Около 44 % от всички възрастни британци са наранени от алергии, а сенната хрема е една от най-разпространените алергии, като се оповестява, че визира до 49 % от популацията на Обединеното кралство, оповестява MyLondon.

Експертът сподели, че тревният прашец е най-разпространеният алерген и е най-силен от май до юни, само че предизвести, че дърветата са най-вече склонни да предизвикват алергичните реакции, които познаваме като сенна хрема, и е най-силен от февруари до юни.

Експертът сподели: „ Алергиите п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР