Обединеното кралство отново ще бъде блокирано тази седмица, но в

...
Обединеното кралство отново ще бъде блокирано тази седмица, но в
Коментари Харесай

Най-добрият луксозен влак в света е във Великобритания. Резарвации за пътуване се правят година по-рано

Обединеното кралство още веднъж ще бъде блокирано тази седмица, само че в някои случаи към момента има смисъл да планирате пътувания когато рестриктивните мерки отминат. По-специално, един английски трен сигурно изисква ранна резервация.

Този месец английският частен първокласен трен Pullman на Belmond беше разгласен за най-хубавият за първокласни пътувания в света с премиите на Condé Nast Traveler " s 2020 Readers Choice Awards, написа CNBC.

Влакът има 11 вагона, всеки със лично име и история.. Те въплъщават блясъка от 20-те и 30-те години на ХХ век, връщайки се към " Златния век " на напредването с трен.

Първоначално множеството вагони са били част от разнообразни влакови композиции във Англия. Най-старият вагон, наименуван " Ibis ", е употребен за първи път при пътуването от Милано до Венеция за Simplon-Orient-Express в края на 20-те години. Той е бил част от Deauville Express и е бил предопределен да " примами " богатите парижани в казино Deauville, в богатия френски морски курортен град, който към момента се намира по продължение на Френската Ривиера.

" Phoenix " в миналото употребен като ресторант в Лион, Франция. Преди това е бил употребен английската кралица Елизабет.

Вагонът " Vera " е употребен от принц Чарлз и принцеса Ан за първото им пътешестване с електрически локомотив през 50-те години.

Обезсмъртен в книгите, филмите и малкия екран

Два от вагоните на английският Pullman на Belmond - " Perseus " и " Cygnus " - се появиха във кино лентата от 1979 година " Агата " с присъединяване на Дъстин Хофман.

Влакът нормално потегля от лондонската гара Виктория. Цената на пътуването също е кралска и това не е изненадващо. Билетите стартират от към 250 английски лири (323 щатски долара) и доближават до над 500 лири (646 долара). Има алтернатива за спомагателни улеснения и за престой.

Услугата е с понижен потенциал, с цел да има обществено разграничаване сред пътуващите. Всеки вагон има собствен личен специфичен стюард, който обезпечава частно обслужване, което способства за изключителното прекарване на гостите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР