Обединеното кралство отчита рекордната за последните 41 години , което

...
Обединеното кралство отчита рекордната за последните 41 години , което
Коментари Харесай

Все повече семейства във Великобритания изпращат децата си гладни на ясла


Обединеното кралство регистрира рекордната за последните 41 години, което води след себе си и съществени провокации за семействата. Всичко това се отразява и на.

Изследване показва, че децата сред една и две години идват в в детските ясли гладни. Установен е също по този начин огромен брой за детски заведения, принудени да се извърнат към благотворителни организации, с цел да оказват помощ за обезпечаването на питателна храна в яслите.

на храните през последните месеци основава съществени проблеми. Много родители в Обединеното кралство заплащат повече за таксите за детски ясли, в сравнение с за своите ипотечни вноски или наем, а отчет показва, че междинната цена на място в детска градина на цялостен работен ден за дете под две години е 14 000 паунда или малко над 30 000 лв..

Във Англия някои по-бедни семейства имат право на 15 часа седмично безвъзмездни грижи за деца до две години. Доставчиците споделят, че цените, които им се дават за храна на децата, са незадоволителни, което принуждава детските ясли да усилят таксите си за родителите, които заплащат.

Шест от 10 или 62% детски заведения споделят, че са били принудени да употребяват по-евтини съставки, когато са осигурявали храна, 15% са понижили размера на порциите си и 9% са употребявали благотворителни организации за преразпределяне на.

56% от детските ясли и градини трансферират спомагателните разноски на фамилиите, макар опасенията, че родителите също се борят със сметките за гледане на деца на фона на рецесията с разноските за живот.

Новината идва, след друго изследване, което показва, че към 49% от фамилиите са затруднени с набирането на задоволително храна, като респондентите виждат нарастване на броя на деца, които идват гладни.

Това изправя държавното управление в Лондон под сериозен напън, които отпуска за безвъзмездна храна в детските заведения.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР