Обединеното кралство обяви за престъпление навлизането на руски самолети във

...
Обединеното кралство обяви за престъпление навлизането на руски самолети във
Коментари Харесай

Великобритания обяви за престъпление навлизането на руски самолети във въздушното им пространство

Обединеното кралство разгласи за закононарушение навлизането на съветски самолети във въздушното пространство на Англия като част от по-нататъшните наказания против Москва за нейното навлизане в Украйна, заяви министърът на превоза Грант Шапс във Twitter.

Когато съветската инвазия стартира на 24 февруари, Англия в началото забрани всевъзможни самолети, „ притежавани, наети или ръководени от лице, обвързвано с Русия, или записано в Русия “.

Този финален ход слага въпроса в ръцете на полицията, а не на авиационните управляващи. „ Ще можем да бъдем по-конкретни, да вземем за пример, когато имаме самолети, които може да са свързани с съветски олигарси, летящи в страната, те би трябвало да знаят, че могат да бъдат иззети тези самолети “, сподели Шапс за Sky News в сряда.

Новият закон дава на държавното управление спомагателни пълномощия да задържа съветски самолети, които към този момент участват в Обединеното кралство, съгласно публично прессъобщение.

Новите търговски наказания, забраняващи износа на авиационни и галактически артикули и технологии за Русия, бяха оповестени в сряда от Службата за външни работи, общности и развиване. Те включват отменяне на застрахователни полици в бранша и възбрана на застрахователите в Обединеното кралство да заплащат искове.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР