Обединеното кралство е имало най-студената нощ на зимата досега и

...
Обединеното кралство е имало най-студената нощ на зимата досега и
Коментари Харесай

Как студеното време може да причини подуване на корема – и дори да ви накара да „качите два размера рокля“

Обединеното кралство е имало най-студената нощ на зимата до момента и макар че се чака температурите леко да се намалят през идващите дни, може да продължите да усещате резултатите.

Студеното време, снегът и ледът освен съставляват риск за живота по пътищата, само че също по този начин могат да навредят на здравето ни. От причиняване на мигрена до увеличение на вероятността да получим простуда, която наподобява в никакъв случай няма да изчезне, има доста дефекти.

Оказва се, че в случай че неотдавна сте се чувствали доста подути, настинката времето също може да бъде отговорно за това. Подуването, при което коремът ви се усеща цялостен и неуместен, е доста постоянно срещано събитие и има доста аргументи да се случи - а някои са по-очевидни от. може да си помислите.

Когато имате доста газове в червата, може да си помислите, че това се дължи на нещо, което сте яли или пили, само че в действителност може да е породено от други неща, като тревога - или даже студено време. Според доктор Кари Ръкстън, диетолог и съветн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР