Обединените патриоти са в криза, обяви Волен Сидеров пред .

...
Обединените патриоти са в криза, обяви Волен Сидеров пред .
Коментари Харесай

Какво се случва между Патриотите

Обединените патриоти ” са в рецесия, разгласи Волен Сидеров пред. Това е и повода той да изиска оставката на вицепремиера Красимир Каракачанов. Според Сидеров може да се стигне до предварителни избори, в случай че следващата година на вота за европейския парламент ГЕРБ и „ Обединените патриоти ” не покажат положителни резултати.
 
По думите на Сидеров оставката на Каракачанов е избавителен проект за патриотичната коалиция.

 
„ Защото тази коалиция сега не е добре. Тя е в рецесия. То е избавителен проект и за огромната коалиция, тъй като без дребната, огромната рухва ”, съобщи водачът на „ Атака ”. 
 
„ О, добър ден. Той се е сетил, естествено, че е в рецесия. Нищо, не ме изненадва, само че в случай че има такива съществени планове да го направи персонално (да му изиска оставката – бел. ред.), а не през медиите. Но това било негово креативно предложение и с цел да се дооформят креативен, би следвало да се разясняват сред сътрудниците. Аз бих си дал оставката не, тъй като Волен Сидеров желае, а в случай че не си правя работата ”, отговори водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

 
И по въпроса кой би трябвало да наследи вицепремиерския пост от Валери Симеонов Сидеров и Каракачанов се оказаха в неприсъствен спор.-->
 
„ В момента е по-добре да покажем, че ние не желаеме постове, въпреки че аз съм предложил технократ ”, сподели Волен Сидеров.
 
„ Хайде, кажете ми къде е логиката Сидеров да има министър на стопанската система, Вътрешна македонска революционна организация да има министър на защитата, а НФСБ да им премахнем квотата, за какво ” , попита Красимир Каракачанов.

 
За оставката на Валери Симеонов, Сидеров схванал не от сътрудниците си.
 
„ Защо би трябвало да се прави във вторник съдружен съвет, за какво не се направи незабавно. Защо в петък не се направи? За да седнем и да се съгласим тримата за оставката на Симеонов. Аз разбрах от медиите за тази оставка – нито Каракачанов, нито ми се е обадил да каже, че подава оставка ”, сподели още Сидеров.
 
„ Това са си техни взаимоотношения - в този момент се обърна към вас, обаче - аз ли съм отговорен? „ Симеонов не ми сподели, че ще си подава оставката, по тази причина и Каракачанов да подава ”. Аз като реша да си депозирам оставката, ще го поканя ”, сподели на собствен ред Каракачанов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР