Обединените патриоти изчистиха недоразуменията помежду си. Според председателя на парламентарната

...
Обединените патриоти изчистиха недоразуменията помежду си. Според председателя на парламентарната
Коментари Харесай

Патриотите изчистиха недоразуменията помежду си

Обединените патриоти почистиха недоразуменията между тях. Според ръководителя на парламентарната има група Волен Сидеров (лидер на „ Атака”) тонът на другарство в обединението би трябвало да се промени.

Вчера различията им по проектозакона за горивата сътвори напрежение в дребната коалиция. Сблъсъкът сред ползите на дребните търговци на горива и стремежът да се пресече контрабандата докара до замяна на персонални нападки сред водачите на НФСБ Валери Симеонов и на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов .
Законопроектът за горивата скара Патриотите Валери Симеонов одобри протестиращите търговци на горива
Днес трите обединения изгладили разликите по плана.
„ Имаме единодушие, че законът не е нещо ужасно ремонти в закона са направени и няма мотив за стълкновения и разколи”, разяснява Сидеров.
Политически престрелки след гибелта на охранител в някогашния Партиен дом (ОБЗОР) От Българска социалистическа партия желаеха оставката на Султанка Петрова, откакто се оказа, че с нея е обвързвана компанията, чийто чиновник е починалият
Другата тематика на диалозите в дребната коалиция е заместител министърът на обществената политика Султанка Петрова поради близката до фамилията й охранителна компания, която стана известна с мистериозно починалия охранител в новата постройка на Народното събрание. Тезата на патриотите е, че спор на ползи няма.

А вицепремиерът Томислав Дончев от ГЕРБ разгласи в предаването „ Тази сутрин” на bTV, че в ръководството няма земетресения, а трептения. Дончев добави, че процесите в обединението не основават предпоставки за предварителни избори.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР