Обединените арабски емирства (ОАЕ) от години са рай за инвестиции

...
Обединените арабски емирства (ОАЕ) от години са рай за инвестиции
Коментари Харесай

Какво ще правят ОАЕ с Васил Божков?

Обединените арабски емирства (ОАЕ) от години са парадайс за вложения и правене на бизнес, както и ЮАР преди години. Това сподели някогашният общоприет консул на България в Дубай Милен Керемедчиев във връзка със задържането на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

"Много елементарно може да се записват офшорки, да се купуват недвижими парцели, и да се получи престояване ", разяснява той, добавяйки, че въпреки всичко в случай че не се съблюдава закона, има наказания.

Керемеджиев даде образец с Христофорос Аманатидис - Таки, който преди години също избра да избяга точно в ОАЕ.

"Между ОАЕ и България няма контракт за правна помощ и съдействие. Много страни нямат подобен контракт с ОАЕ. Добрите връзки сред България и ОАЕ могат да доведат до ускорение на процеса за екстрадиция ", продължи още дипломатът.

Пред Нова телевизия той изясни, че България изпраща искане за екстрадиция на Божков, по-късно процедурата минава през съда в ОАЕ и се гледа на две инстанции. В момента на избягалия от България предприемач би трябвало да му е лишен и задграничния паспорт.

Журналист: Борисов за минута може да уреди изгонването на Божков

Главният прокурор Иван Гешев към този момент удостовери, че управляващите в ОАЕ публично са дали информация за задържането на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от и неговите доближени - притежателят на мажоритарния дял акции във ФК "Левски " Георги Попов и шефът на "Еврофутбол " Александър Тумпаров (член на надзора на "Левски ").

На 20 декември предходната година Специализираната прокуратура разгласи, че стартира инспекции на компании на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, свързани със залози у нас. Беше формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, осъществено през декември 2017 година в София, показаха тогава от държавното обвиняване. Става въпрос за сигнал от Цветомир и Боян Найденови, който включва също по този начин и данни за изнудване посредством насила, съпроводено със опасност за ликвидиране или тежка телесна щета.

През 2014 година "Националната
лотария " не заплати нито един лев налог, вследствие на "забравен текст " в закона, съгласно който, тези игри подлежат на облагане. През 2015 година бе въведен налог 15% от оборота на сдруженията с лиценз за осъществяване на лотарийни игри. Сигналът на Цветомир Найденов е, че от 2015 година досега, "Националната лотария " не заплаща дължимия по закон налог - 15%, а заплаща 20% такси от комисионни, което е обвързване за различен тип хазартен лиценз.

Според изнесените обвинявания от страна на Цветомир Найденов, ДКХ години наред е работела под цялостното влияние на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, акционер в "Национална Лотария " както и в Еврофутбол, Евробет, и други Многократно са възпрепятствани голям брой оператори от издаване на
хазартни лицензи в България (б.а. - такива са случаите с Betfair, Betstars, Novibet, и др.). Тази порочна процедура би трябвало да бъде веднъж вечно прекъсната и страната е належащо да се намеси уверено.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР