Обединението вече е на много по-високо равнище. Дори футболните противоречия

...
Обединението вече е на много по-високо равнище. Дори футболните противоречия
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Срутището ГЕРБ унищожава страната ни

" Обединението към този момент е на доста по-високо ниво. Дори футболните несъгласия могат да бъдат позволени с една единствена цел - да спрем срутището ГЕРБ, което унищожава страната ни ", съобщи Стоян Мирчев от Българска социалистическа партия в предаването

В една листа на партията има двама претенденти - един от ЦСКА и един от " Левски ". " Тези претенденти са намерили силата да са в една листа и да се борят за България ", сподели Мирчев.

Той разяснява, че при нареждане на листите постоянно има удовлетворени и недоволни, само че социалистическата партия е подготвена за идния избор.

Относно напускането на Боян Чуков, Мирчев коменитра, че той постоянно е имал упоритости за разнообразни кариери, които не дават отговор на опциите му. " Може да е пристигнал моментът някой да му е предложил някоя по-висока позиция ", сподели Мирчев.

Той е безапелационен, че е доста значимо какви ще бъдат политиките на партиите, а не да се вършат сметки.

" Накрая би трябвало да има парламентарно болшинство. Не може и при трите ръководства да се вършат едни математически сборове и виждаме какви са крайните резултати ", сподели още Мирчев.

Относно всеобщата имунизация и ръководството на ковид в страната Мирчев разяснява, че царува безпорядък и проблемите не се позволяват.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР