Обединението на жените социалистки в БСП – София избра за

...
Обединението на жените социалистки в БСП – София избра за
Коментари Харесай

Мадлен Стоянова пое жените-социалистки в София

Обединението на дамите социалистки в Българска социалистическа партия – София избра за собствен ръководител Мадлен Стоянова. Тя пое поста от Таня Найденова, която бе отпред на Обединението от основаването му.

Мадлен Стоянова е основател на Обединението на дамите - социалистки в Българска социалистическа партия и член на Националния съвет на Обединението повече от 15 години. Тя е дълготраен заместник-председател на Районния съвет на Българска социалистическа партия – Лозенец. Била е два мандата член на Националния съвет на Българска социалистическа партия, заместник-председател на Общопартийната контролна комисия на партията и ръководител на Федерацията на младите социалисти в Българска социалистическа партия.

На форума участваха ръководителите на Обединението на дамите – социалистки в Българска социалистическа партия Дора Янкова и на Българска социалистическа партия – София Иван Таков.

„ Желая на Мадлен на първо място здраве, с цел да има сили да продължи и да надгради положителните обичаи. Сигурен съм, че дружно ще реализираме доста триумфи оттук-нататък. Много разгадавам на Обединението на дамите социалистки в Българска социалистическа партия - София за бъдещата ни работа. Моята врата ще бъде постоянно отворена за техните оферти и начинания “, съобщи Иван Таков.

Той благодари на Таня Найденова за свършената доста добра работа през годините, в които тя беше ръководител на ОЖС в Българска социалистическа партия - София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР