Обединение от Гоце Делчев е на път да проектира и

...
Обединение от Гоце Делчев е на път да проектира и
Коментари Харесай

Две фирми искат да правят осветлението на стадион Христо Ботев във Враца

Обединение от Гоце Делчев е на път да проектира и построи прожекторната осветителна уредба на стадион „ Христо Ботев” във Враца. Консорциумът ДЗЗД „ Никополис билд”, включващо компаниите „ Парсек Груп “ ЕООД и „ Геоком-2000 “ ООД има максимален общ брой от точки – 55.20 по индикаторите за оценка на техническите оферти на претендентите. Отделно от това обединяването е дало и най-ниско ценово предложение – 492 хиляди лева с Данък добавена стойност.
Офертата на другия участник в процедурата – „ Хит” ООД от с. Първомайци е 499 200 лева с Данък добавена стойност. Общият общ брой на събраните от сдружението точки за техническото му предложение е 55.
Последният участник в публичната поръчка „ ДЗЗД „ Органик Сълюшънс “ – София, сплотяващо „ Джерамис Интернешънъл “ ЕООД, „ Сименс “ ЕООД, „ Електрогец “ ООД и „ Визура “ ЕООД е отстранено, защото не е показал документи, с които отстранява откритите несъответствия по отношение на критериите за асортимент.
Прогнозната стойност на поръчката беше 416 666 лева без Данък добавена стойност. Сумата за осветяване на стадиона, в размер на 500 000 лева, е отпусната с решение на министерски съвет. Очаква се до края на тази седмица да бъде определен и изпълнителят, който ще извършва дейностите на стадион „ Христо Ботев” във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР