Обединени патриоти загубиха 250 000 гласа. Едните решиха да отстрелят

...
Обединени патриоти загубиха 250 000 гласа. Едните решиха да отстрелят
Коментари Харесай

Емил Димитров: Изкарахме мандата, язовирите са пълни

" Обединени патриоти " изгубиха 250 000 гласа. Едните взеха решение да отстрелят другите в навечерието на изборите и най-после провалиха себе си, умряха от рикошет. Стреляха в мъглата, умряха от рикошета. Това съобщи в министърът на околната среда и водите Емил Димитров.

" Много ме е гняв, тъй като 5 години съм дал на Народното събрание, една година бях министър, принудих се да ме атакуват и свои, и непознати. Изкарах мандата това, за което отидох съм доста удовлетворен. Като цяло съм извършил всичко, не дължа на никому нищо, мога да си взема шапката и да си отида умерено ", показа Димитров.

Той допусна, че повода за неуспеха на изборите се дължи на 5-6 индивида, които са държали да бъдат в листите.

" Предполагам, тъй като аз не съм взел участие нито в диалози, нито в нищо. Самият аз заявих доста от дълго време, че няма да вземам участие в избори, тъй като съм поел ангажимент да се занимавам с директната активност, която по силата на събитията се наложи да управлявам. 5-6 индивида, които държаха да бъдат в листи и с цел да не ги разделят с другото политическо формирование в последния миг ги отрязоха, а в същина отрязоха себе си ", разяснява той.

Равносметката на Емил Димитров от ръководството е, че си е извършил уговорките.

" Изкарахме мандата, язовирите са цялостни, получих самопризнание от бизнеса, което не съм очаквал, че ще получа. Дойдоха дипломати да ме питат какво се случва в България. В екологията има неща, които в случай че се случат през днешния ден не по верния метод, ги разбираш след 6 месеца или след една година, само че към този момент е късно. В момента виждам див популизъм, който ще навреди ужасно доста на страната. Но защото не съм се заел да оказвам помощ, в този момент ми е елементарно. Но има неща, които в случай че не се случат в този момент, всичките тези мечтани еврофондове, може и да не дойдат в този размер, а може и тази част, която пристигна след това да се окаже, че ние ще си я платим и след това няма да ни я възстановят ".

Имаме наказателни процедури, имаме процедури за чистотата на въздуха, котио към този момент са влезнали в действие и към този момент 20 милиона лв. ще плащаме санкции за това, че последните три години не отделихме 100 милиона лв. за общините, посочи Димитров.

Гледайте целия диалог с Емил Димитров във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР