Обединени патриоти ще имат поне двама представители в Европейския парламент,

...
Обединени патриоти ще имат поне двама представители в Европейския парламент,
Коментари Харесай

Каракачанов: Ако Патриотите се явим заедно, ще имаме двама евродепутати

" Обединени патриоти " ще имат най-малко двама представители в Европейския парламент, в случай че се явят дружно на изборите май, съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. 

" До през днешния ден моята теза постоянно е била, че " Обединени патриоти " би трябвало да се явят дружно на евроизборите в името на това да дадат една сериозна опция на своите гласоподаватели и поддръжници, което подсигурява най-малко двама евродепутати. Ако на следващия ден бъда избран отново за ръководител на Вътрешна македонска революционна организация, това ще продължи да бъде моята теза ", разяснява той.

Каракачанов най-вероятно ще бъде избран отново за водач на партията на конгреса на следващия ден, защото няма други кандидатури за позицията. На форума са поканени неговите съдружни сътрудници НФСБ Валери Симеонов и ръководителя на " Атака " Волен Сидеров, както и премиера Бойко Борисов. 

Според Каракачанов най-правилно е да се проведат вътрешни избори сред издигнатите от всяка партия кандидатури. Той счита, че организирането им не би лишило повече от седмица. Той обаче е твърдо срещу общото явяване единствено на две от трите партии в обединението.

" Ако ВРМО се яви на евроизборите единствено с една от партиите в " Обединени патриоти ", това би означавало, че обединението е разрушена ", разяснява той. 

Каракачанов дефинира свадите с жилищата като част от предизборна акция. Според него обаче няма по какъв начин въпросът да повлияе върху обединението, защото " връзките в нея не зависят от кавги, а от връзките на равнище парламент и държавно управление ". Той добави, че няма драма, и е редно да се изчакат органите да си свършат работата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР