Обединени патриоти не сме се оженили за ГЕРБ, заяви пред

...
Обединени патриоти не сме се оженили за ГЕРБ, заяви пред
Коментари Харесай

ВМРО: ГЕРБ сбърка като се отметна за Америка за България

Обединени патриоти не сме се оженили за ГЕРБ, съобщи пред Канал 3 Искрен Веселинов, заместник-председател на ПГ на "Обединени патриоти ", представител на Вътрешна македонска революционна организация.

"Ние сме хора с глави на раменете си, всеки проблем го решаваме с разсъдък, няма причина някой да ни споделя какво да вършим. В едни случаи поддържаме ГЕРБ, в други не. Когато те бъркат, няма причина да не им споделяме къде бъркат ", сподели Искрен Веселинов.

Той изрично уточни като неточност отмятането на ГЕРБ от измененията в Закона за правосъдната власт, които забраняваха финансирането на организации на магистрати от непознати фондации, като "Америка за България ".

"Да, ГЕРБ сбърка. Това е следващата жертва на националния суверенитет и дава опция на други страни да се намесват в такава сензитивна област като правораздаването ни ", съобщи Веселинов.

"Отвън не трябва да се финансират също религиозни и политически организации. Трябва да си опазим чист публичния живот от външни намеси! "

По въпроса за битката с корупцията, провокиран от изявление на вицепремиера Валери Симеонов във връзка със стопанисването на плажовете, Искрен Симеонов съобщи:

"Борбата с корупцията е да няма тишина. Какъв е министърът, дали е (коалиционен) сътрудник или не, няма значение - корупцията няма цвят и всички сме против нея. Ние сме надалеч от мисълта да дърпаме ушите на който и да било, разговор би трябвало да има на всички равнища. Сигурен съм, че нещата ще се усъвършенстват и ще се разрешат по естествения метод. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР