ОБЕДИНЕНИ НАЦИИ (АП) — Първият дипломат на Русия обвини САЩ,

...
ОБЕДИНЕНИ НАЦИИ (АП) — Първият дипломат на Русия обвини САЩ,
Коментари Харесай

Първи дипломат на Русия обвини САЩ, Южна Корея и Япония, че се готвят за война със Северна Корея

ОБЕДИНЕНИ НАЦИИ (АП) — Първият посланик на Русия упрекна Съединени американски щати, Южна Корея и Япония в сряда, че се готвят за война със Северна Корея.

Външният министър Сергей Лавров сподели на конференция на Организация на обединените нации, че този нов боен блок, събран от Съединените щати, построява военна активност и организира широкомащабни учения.

Всичко от ненадейно реториката на Южна Корея „ стана още по-враждебна към Пхенян “, сподели той. „ В Япония също чуваме нападателна изразителност “ и съществено се приказва за създаване на инфраструктура на НАТО благодарение на Съединени американски щати.

Лавров сподели, че задачата на военния блок е ясно декларирана: „ Те се готвят за война с КНДР “, буквите на формалното име на Северна Корея, Корейската народнодемократична република.

Руският министър сподели, че Съединени американски щати, Южна Корея и Япония също са говорили за развиване на съдействието си. „ Начинът, по който те го формулираха, е много смешно, само че споделиха нещо като съдействие, обвързвано с нуклеарна сила “, сподели той.

Миналат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР