ОБЕДИНЕНИ НАЦИИ (АП) — Най-малко една четвърт от населението на

...
ОБЕДИНЕНИ НАЦИИ (АП) — Най-малко една четвърт от населението на
Коментари Харесай

Една четвърт от населението на Газа е на една крачка от глада и камионите с хуманитарна помощ са ограбени, казва ООН

ОБЕДИНЕНИ НАЦИИ (АП) — Най-малко една четвърт от популацията на Газа – 576 000 души – са на една крачка от глада и на процедура цялото население обезверено се нуждае от храна, вследствие на което камионите с филантропична помощ са обстрелвани, ограбени и претрупани от гладни хора, споделиха във вторник високопоставени чиновници на Организация на обединените нации. ужасна картина на всичките 2,3 милиона души в Газа, изправени пред спешни равнища на продоволствена неустановеност или по-лоши, и цивилен ред, разпадащ се изключително на север, където храната и други филантропични доставки са нищожни.

И толкоз мрачна, колкото и картината през днешния ден филантропичният координатор на Организация на обединените нации Рамеш Рамасингам сподели на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, че „ има всички благоприятни условия за по-нататъшно утежняване “.

Той сподели, че в допълнение към една четвърт от популацията на Газа, което е покрай апетит, 1 от 6 деца на възраст под две години в Северна Газа страда от „ остро недохранване и намаляване “, при което тялото отслабва.

Карл Скау, заместител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР