Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC,

...
Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC,
Коментари Харесай

Global Finance обяви ОББ за най-сигурната банка в България за 2021 г.

Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, за втора поредна година е най-сигурната банка в България за 2021 година съгласно влиятелната ранглиста на списание Global Finance. Освен това за трети път при започване на годината същото издание разгласи ОББ за най-хубава банка в региона " Търговско финансиране " за България.

Международната ранглиста беше показана за 30-та поредна година, а в нея вземат участие банки от 112 страни от целия свят. Най-сигурните банки в другите страни бяха определени посредством оценка на дълготрайните рейтинги в задгранична валута – от Moody’s, StandardPoor’s и Fitch.
 ОББ е най-сигурната банка в България за 2020 година ОББ е най-сигурната банка в България за 2020 година
Обединена българска банка (ОББ) е най-сигурната банка в България за 2020 година съгласно влиятелната ранглиста на списание Global Finance. Меж...

" Поредното отличие на ОББ за най-сигурна банка в България в влиятелната ранглиста на Global Finance е самопризнание за напъните на екипа ни да обезпечи доверие и сигурност за своите клиенти. Същевременно е и отговорност за нас да продължим да надграждаме и развиваме услугите си с добавена стойност. С грижа и мисъл към обществото, създадохме цифровата платформа за осведоменост по въпросите на киберсигурността. Нейната цел е да дава потребна информация с практики за онлайн сигурност. ", разяснява Питър Рубен основен изпълнителен шеф на ОББ.

" Изминалата година сподели устойчивостта на банковия бранш. Той остана като защитна стена против колапса по време на пандемията от ковид, осигурявайки незабавно финансиране от сериозно значение, както и в доста случаи незабавно съоръжение и консумативи ", уточни Джозеф Джарапуто, издател и основен редактор на списание Global Finance. " Най-сигурните банки са образец за непоклатимост и не престават да дават нужната поддръжка на държавните управления и общностите, опитващи да се възстановят от икономическите разтърсвания, вследствие от пандемията. ", добави той.

Годишната ранглиста на Global Finance за най-сигурни банки в света е един от приетите и доверени стандарти за сигурност във финансовия бранш към този момент над четвърт век. Пълният лист с отличените 112 банки ще бъде оповестен в ноемврийския брой на списанието и онлайн на GFMag.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР