Обединен провал, политически проститутки, прав сте само за едно -

...
Обединен провал, политически проститутки, прав сте само за едно -
Коментари Харесай

Валери Симеонов твърди, че с Марешки и Воля се сближавали от година и половина

" Обединен неуспех ", " политически проститутки ", " прав сте единствено за едно - че тук няма място за политически " п ", " господин Симеонов, откакто го сподели това за политически " п ", напусна ", " вие не сте аршин за политическа неустрашимост ", " схеми огради, паспорти и всички други " - по какъв начин по този начин?
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов заключи, че тези реплики били от 2019 година и били разменени поради Изборния кодекс и поради случая с майките на деца на увреждания. По думите на Симеонов, Марешки се подвел в тази ситуация с майките на деца с увреждания. А от този момент нямало никакви пререкания сред НФСБ и " Воля ".
" Може би над година и половина сме в разговор с " Воля " и персонално с господин Марешки. От много време разясняваме вероятно патриотично доближаване ", акцентира Симеонов пред Нова телевизия. И добави, че политиката не се движи от персонални закономерности, а от закономерности в партийно отношение.
 Каракачанов: Не мисля, че Валери Симеонов е възнамерявал авансово обединението с Марешки Каракачанов: Не мисля, че Валери Симеонов е възнамерявал авансово обединението с Марешки
" Не мога да кажа, доколкото познавам Валери Симеонов, той не е човек, който авансово го е гласил. В края на краищата това е тяхно...
Симеонов сподели, че си личало и от законодателните начинания - да вземем за пример НФСБ за възбрана на енфие, " Воля " за електронните цигари.
Да - по този начин водачът на НФСБ удостовери, че се е подготвял за уголемение на " Обединени патриоти " - вместо " Атака " да пристигна " Воля ". Но решението на Вътрешна македонска революционна организация да скапе " Обединени патриоти " ускорило процеса.
Не е ясно - всичко е въпрос на координиране, разяснява Симеонов дали се търси занапред нова управническа коалиция, с ГЕРБ. По думите му, образецът е " Воля " - подкрепяла множеството управнически начинания, само че не влезнала в ръководството. И посочи, че не може да отговори нито позитивно, нито негативно дали ще се коалират с ГЕРБ. " Не знам ГЕРБ с каква стратегия ще излязат - ние също имаме дребни корекции в стратегиите. Ако съвпаднат, ще ги подкрепим - в случай че не, няма ", сподели Симеонов.
На въпрос дали обединението сред НФСБ и " Воля " се прави с цел да имат късмет Симеонов и Марешки още веднъж да влязат в Народното събрание, отговорът беше, че става въпрос за координирани недоброжелателни мнения. В последна сметка, не сме се обединили с Движение за права и свободи, реагира той и отхвърли, че НФСБ и " Воля " са с радикално противоположни позиции. Попитан съответно за участието ни в НАТО, Симеонов отвърна, че в програмата на " Воля " има стратегическо партньорство със Съединени американски щати. " Ще доизчистим някои разминавания, които имаме ", добави водачът на НФСБ, само че видя съвпадане от 90-95% в стратегиите.
 Издателят на ПИК: Иска ми се в ГЕРБ да има повече хора като Марешки и Симеонов Издателят на ПИК: Иска ми се в ГЕРБ да има повече хора като Марешки и Симеонов
Коалирането на НФСБ и Воля е рационално. Валери Симеонов и Веселин Марешки се държат почтено в последните месеци, недвусмислено показват...
На въпрос може ли други да влязат в обединението, Симеонов не изключи тази алтернатива. Но за партия " Възраждане " водачът на НФСБ съобщи, че не може да има съдействие - били проруска партия. Можело обаче с партия КОД, на Петър Москов.
" Докато нямам изясненост какъв е казусът, не мога да разясня - не е редно. Не може всички да сме огромните съдници ", съобщи Симеонов по адрес с, свързван с Веселин Марешки. Симеонов разгласи и, че за 4 години никоя от двете партии не била упреквана в корупция.
За край Симеонов сподели, че не може да се включи в обещанието на Марешки да дава по 5000 лв. за неизпълнено заричане за държавни бензиностанции, тъй като мащабът на бизнеса му е непостижим с този на Марешки.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР