Обърнете внимание на формата на ноктите си и вижте какъв

...
Обърнете внимание на формата на ноктите си и вижте какъв
Коментари Харесай

По формата на ноктите ще научите много за човека

Обърнете внимание на формата на ноктите си и вижте какъв е вашият темперамент!

Ръцете са нашата визитка. Ако на събеседника ни му се изпотят дланите, скрие ги зад тила си и пръстите му стартират да треперят – това е задоволително да разберем доста за човека.

Ако ноктите са мръсни и развалени, можем също да създадем няколко изводи. Въпреки това, съществува схващането, че даже единствено формата на ноктите може да разкрие доста за характера.

Има 7 от най-често срещаните форми. Открийте своята.

1) Вертикално продълговати нокти

Вие сте творчески и разговорлив човек. Хората обичат да са към вас. Имате положителни връзки с повечето от приятелите си.

Вие сте романтични и малко чувствителни. Често обръщате прекалено много внимание на детайлите и губите от взор огромната картина.

2) Хоризонтални и необятни нокти

Вие не се страхувате да кажете истината и това, което мислите. Наистина желаете да помогнете на другите, тъй че постоянно казвате това, което хората не желаят да чуят, знаейки, че е безусловно правилно.

Знаете точно какво желаете в живота. Вие сте амбициозни и енергични. Тези черти привличат хората към вас, само че от време на време ви вършат дръпнати и нетърпеливи.

3) “Кръгло яйце ”

Не сте от тези, които следват всеобщия темп на живота – вие имате собствен личен темп. Той ви помага да живеете в естетика със себе си и да поддържате прочувствен баланс. Винаги рационално и разумно претегляте всички варианти, преди да извършите конкретна стъпка.

Вие знаете по какъв начин да поддържате другарство в продължение на доста години.

4) Квадратни / правоъгълни

Вие сте много смел човек, само че умеете да бъдете и търпеливи. Затова не се страхувате да правите рискови решения. Тези качества ще ви бъдат доста потребни, в случай че станете началник или решите да започнете личен бизнес.

Вие сте сериозен човек и хората ви почитат за това. Веднага забелязвате дали някой се пробва да ви заблуди или да ви попречи да извършите проектите си. Въпреки това, с близките си хора – със фамилията, приятелите, обичания човек – не се страхувате да бъдете спокойни и даже закачливи.

5) Триъгълна форма

Честито! Вие сте гений (поне имате всички шансове). Вие освен сте в положение да генерирате идеи, които не се срещат измежду другите, само че също по този начин се стремите да довършите всичко до съвършенство. Бързо успявате в бизнеса. Хората постоянно ви следят с наслада.

6) Нокти с формата на бадем

Вие сте искрен човек, който се държи другарски с всички. Имате добра душа и хората винаги могат да разчитат на вас. Те обичат да прекарват времето си с вас, защото винаги се пробвате да кажете истината и постоянно вършиме похвали.

Но положителната душа не ви пречи да останете решителни и твърди в сложна обстановка – постоянно намирате изход.

Вижте още: Действайте неотложно, в случай че видите монета на вратата на колата

7) Остра форма

Вие сте амбициозни и работливи, подготвени сте да положите всички старания, за да постигнете задачата си. Винаги довеждате всичко до край и не се страхувате да излезете от зоната си на комфорт, с цел да придобиете нов опит.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР