Обърнат тир е запушил магистрала Тракия“ между София и Ихтиман

...
Обърнат тир е запушил магистрала Тракия“ между София и Ихтиман
Коментари Харесай

Обърнат тир е запушил АМ „Тракия“ между София и Ихтиман в посока Бургас

Обърнат тир е запушил автомагистрала „ Тракия “ сред София и Ихтиман в посока Бургас, съобщи bTV. 
Прочетете още
Движението се пренасочва по обходен маршрут: София - Автомагистрала " Тракия " до 34 км - път I-8 - качване на п.в " Мухово " при км 46 - Пловдив. Движението се контролира от Пътна полиция, оповестяват от АПИ.

Ограничения има за някои от планинските проходи:
- „ Троянски “ – затворен за всички МПС.- „ Предел “ – затворен за МПС над 12 т.- „ Превала “ –  затворен за МПС над 12 т. както и тегленето на ремаркета и полуремаркета.- „ Рожен “ – затворен за МПС над 12 т. както и тегленето на ремаркета и полуремаркета.- „ Печинско “ – затворен за МПС над 12 т. както и тегленето на ремаркета и полуремаркета.
Заради снеговалежите от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че е основана нужната организация по отношение на предстоящото усложняване на зимната конюнктура и рисковете от снегонавяване и обледяване по пътищата.

Предприети са ограничения за недопускане на навлизането в планинските проходи на неподготвени за зимни условия моторни транспортни средства. В съгласуваност с регионалните шефове и чиновниците на ГДПБЗН, ще се провежда и  намесата на тежка техника за добиване на бедстващи коли.
 
През идващите 24 часа вследствие на преваляванията ще има доста повишение на речните равнища в Дунавски, Черноморски, Източнобеломорски и Западнобеломорски басейни.

Предвид динамична метеорологична прогноза, ГДПБЗН към този момент е изпратила информация до регионалните шефове с оглед предприемане на спомагателни ограничения. Допълнителни указания са дадени и на районните дирекции „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ за повишение на готовността в случаи на пораждане на изключителни обстановки.
 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР