Объркани сте относно правилата за рециклиране? Ти не си единствен.

...
Объркани сте относно правилата за рециклиране? Ти не си единствен.
Коментари Харесай

В мега сайт за рециклиране, който пресява 5200 тона боклук всяка седмица

Объркани сте по отношение на разпоредбите за преработване? Ти не си единствен. Когато става въпрос за това какво отива в какъв панер, доста от нас го схващат неправилно.

Обединеното кралство рециклира единствено 44,1 % от всички боклуци, създадени от семействата. За съпоставяне, Германия има най-хубавия % на преработване в света - съвсем 69 %. Едва ли е изненадващо с 39 разнообразни режима за събиране на контейнери в 391 локални управляващи.

Това може да значи два изцяло разнообразни набора от правила единствено на 500 метра един от различен, както и вкъщи и на работа. Трябва ли да смачкате алуминиеви кутии и да свалите винтови капачки? Дали от време на време предизвикваме повече щета на околната среда, в сравнение с изгода?

Посетих уеб страницата на Biffa в Едмънтън – вторият по величина в страната – който обработва приблизително 5200 тона преработване всяка седмица, с цел да схвана повече. Мениджърът на обекта Джеймс Туниклиф, който дава отговор за обработката на преработването на два милиона поданици, ми сподели, че в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР