Объединените нации и Обединеното кралство казват, че решението с две

...
Объединените нации и Обединеното кралство казват, че решението с две
Коментари Харесай

ООН и Обединеното кралство настояват Израел за ролята на решение с две държави за прекратяване на войната в Газа

Объединените народи и Обединеното кралство споделят, че решението с две страни е от основно значение за постигането на мир в израелско-палестинския спор като интернационален отпор против Отхвърлянето на палестинската държавност от Израел нараства.

Външният министър на Обединеното кралство сподели в сряда, когато потегли на обиколка в Близкия изток, че ще подчертае дълготрайната поддръжка на Англия за решение с две страни. Генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш във вторник настоя, че отводът от палестинска държавност ще удължи войната в Ивицата Газа.

Изявленията отразяват световната угриженост, откакто предходната седмица израелският министър председател Бенямин Нетаняху съобщи, че се опълчва на самостоятелна палестинска страна и страната му се нуждае от цялостен надзор върху сигурността на палестинските територии.

Говорейки на съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, Гутериш назова „ недопустимо “ отхвърлянето на решение за две страни от Израел.

„ Този ​​отказ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР