Обадил се за поставена бомба на пазара в Каблешково Рецидивистът

...
Обадил се за поставена бомба на пазара в Каблешково Рецидивистът
Коментари Харесай

Рецидивистът Красимир Каранлиев с нова бомбена заплаха, този път го пратиха в Психото

Обадил се за сложена бомба на пазара в Каблешково

Рецидивистът Красимир Каранлиев с нова изцепка, която този път подвигна на балон хората на пазара в Каблешково. Полицаи от Поморие задържали криминално проявения бургазлия, водещ бездомнически метод на живот за това, че към 10.25 ч. на 21 септември позвънил за сложено взривно устройство на територията на Общинския пазар в Каблешково. При подхванатите незабавни ограничения за инспекция и обезопасяване на пазара, съмнителни движимости или предмети не са открити.

Припомняме, че на 7 септември към 22.51 ч. 47-годишният бургазлия се обади на тел. 112, с цел да заяви за съмнителна жена, намираща се на бургаското летище, от раницата на която се чувало цъкане. Със сигнала са ангажирани чиновниците от Граничен полицейски сектор “Летище – Бургас ”, които не открили жена с сходно изложение. Опитите за връзка с подалия сигнала били несполучливи, защото телефонът след позвъняването бил изключен. Въпреки това 47-годишният бургазлия е бил открит и арестуван за период до 24 часа от чиновници на Пето Районно ръководство - Бургас.

С прокурорско разпореждане от 21 септември Красимир Каранлиев е настанен за наложително лекуване в ЦПЗ “Проф. Иван Темков ” - Бургас. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство - Поморие.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР