О т "Има такъв народ" канят три партии да се

...
О т "Има такъв народ" канят три партии да се
Коментари Харесай

Има такъв народ кани три партии да се запознаят с проектокабинета

О т "Има подобен народ " канят три партии да се срещнат с проектокабинета. Това излиза наяве от известие, изпратено до медиите от партията.

В него се споделя:

В идващите дни политическото управление на парламентарната група на Политическа партия "Има подобен народ " ще изпрати предложения за срещи до политическите управления на парламентарните групи на "Изправи се БГ! Ние идваме ", "Демократична България " и Българска социалистическа партия, с цел да ги запознае със структурата и състава на нашия план за министерски съвет.

Това осведоми ръководителят на ПГ на Политическа партия "Има подобен народ " Тошко Йорданов в прессъобщението.

В неделя водачът на "Има подобен народ " Слави Трифонов, по време на видео включване във Фейсбук, упрекна "Демократична България ", че търсят министерски постове.

"От Демократична България желаят постове, макар че настояват, че не желаят. На партията се отделя повече от нужното внимание ", уточни той. Часове по-късно, съпредседателят на "Демократична България " Христо Иванов реагира с позиция в обществената мрежа.

"Това, което последва, беше доказателство, че тематиката за Движение за права и свободи е най-малкото неуместна за управлението на Има Такъв Народ. Вместо политически отговор всъщност, последва извънредно грозна лична офанзива тъкмо против хората, които в последните месеци направиха доста против модела Борисов-Пеевски-Доган. Те заслужават поддръжка да продължат, а бяха облени в потоци тиня в цялостен синхрон с ГЕРБ, Движение за права и свободи и техните медии. Тези неща в никакъв случай не са инцидентни. А когато се видя, че ние няма да “клекнем”, през днешния ден последва офанзива и против мен с Борисовите опорки по какъв начин желаеме порции ", написа Иванов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР