О пит за пиратско нахлуване в кораб, застанал на рейд

...
О пит за пиратско нахлуване в кораб, застанал на рейд
Коментари Харесай

Опит за пиратска атака вдигна на крак властите в Бургас

О пит за пиратско навлизане в транспортен съд, застанал на рейд в бургаския залив, подвигна на крайник чиновници на девет държавни институции по заповед на регионалния шеф, оповестява.

Инцидентът е станал в ранните часове на 7 юни. Според данните на Съвета за сигурност на бургаските пристанища, лодка е потеглила от плажа в крайния ромски квартал на Бургас „ Комлука”.



При инспекцията в региона са открити нерегистрирани лодки и постройки, както и нелегално бунище до плажната линия.

Оказва се, че опитът за атакуване на транспортен съд не е индивидуален случай.

„ Получих информация, че предишни години е имало даже освен опити, а и разрушени сейфове от капитански каюти. Тъй като капитаните са задължени поради разпоредбите за сигурност да държат каютите си отворени и някой се е възползвал от това”, разяснява Асен Бонджев, заместник-областен шеф на Бургас.



На място представители на Гранична полиция и Жандармерия откриха лодки, които не са регистрирани в „ Морска администрация”, а притежателите им не съумяха да ги скрият. Комисията, проверила региона, ще реши каква ще бъде ориста на въпросните плавателни съдове.

Един от заварените на плажа поданици на квартала призна, че е притежател на нерегистрирана лодка, само че се оправда, че тя е нова и не е имал време да я записва. Друг отхвърли да има нещо общо. При акцията нямаше задържани хора.


Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара В кръчмата: - Дай ум какво да купя на дамата за рождения ден. - Най-добре е да попиташ нея. - А, не! Толкова пари нямам! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниИнформацията е доказана от пресцентъра на ОДМВР-КюстендилРазликата сред двете партии, които се борят за победа на вота, е едвам 0,2%Тревогата на Министерство на регионалното развитие е, че поради късия период, плановете за укрепването на свлачищата няма да бъдат завършениТова стана ясно на брифинг след срещата сред здравния министър доктор Стойчо Кацаров и европейския комисар по въпросите на опазването на здравето и сигурността на храните Стела КириакидуЗа първи път събитието се организира в ефирен ефир от 21 до 24 юниЗащото „ героите не вършат по този начин “Какво посрещане могат да чакат Меган и Хари от елементарните британциЗаповедта е в действие от 17.06.2021 година до 30.10.2021 година включителноОт организациите упорстват и за отплата на закрепените разноски за достъп до електроразпределителната мрежаВижте какво вещаят звездите за тези три зодиакални знакаСкъпоценният камък е с размери 7,3 на 5,2 сантиметра и дебелина 2,7 сантиметраПациентът е мъж във възрастовата група сред 20 и 30 годиниОправдани ли са рисковете, които поемат учените, създаващи смъртоносни вируси в лабораторни условия?Социалната мрежа желае да бъде пожеланото място за всевъзможни онлайн предаванияГрадската полиция разгласи, че служи
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР