О Джей Симпсън говори много по време и след това,

...
О Джей Симпсън говори много по време и след това,
Коментари Харесай

Всичко, което О Джей Симпсън каза за убийството на скандалната съпруга Никол Браун и „тайнствения съучастник“

О Джей Симпсън приказва доста по време и по-късно, което беше наречено „ процесът на века “, когато беше упрекнат в убийството на някогашната си брачна половинка и нейния другар, като даже ще напише книга за цялата обстановка.

Симпсън, който умря през вчерашния ден на 76-годишна възраст, беше упрекнат в двойното ликвидиране на някогашната си брачна половинка Никол Браун Симпсън и нейния другар Рон Голдман, откакто двамата бяха открити мъртви в дома на Никол в Лос Анджелис при брутално нарязване. Възмущението от двете убийства, откакто Симпсън беше оневинен по време на наказателния развой през 1995 година, промени метода, по който хората видяха някогашната звезда на NFL.

Семействата Браун и Голдман заведоха дело против Симпсън през 1997 година в цивилен развой и той беше приет за виновен за гибелта на Рон и Никол посредством превес на доказателствата. След това Симпсън беше наказан да заплати 33,5 милиона $ (26,9 милиона паунда) на фамилиите им, от които той явно е платил единствено дребна част, разкри по-рано сестрата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР