Нюйоркската полиция разследва заплахи за взривове на различни обекти в

...
Нюйоркската полиция разследва заплахи за взривове на различни обекти в
Коментари Харесай

Полицията в Ню Йорк се занимава с бомбени заплахи

Нюйоркската полиция проверява закани за гърмежи на разнообразни обекти в града, само че ги счита за лъжливи. Това се споделя в известие на отдела за битка с тероризъм, представено от БГНЕС.
" В момента ревизираме няколко закани за гърмежи в разнообразни обекти на града. Тези закани са отправени благодарение на електронни устройства. За сходни закани се оповестява и в други градове и за момента те не се преглеждат като правдоподобни ", се показва в известието.
" Призоваваме обществото към зоркост. Ако видите нещо, което ви се стори съмнително, съобщете за него ", прибавиха от полицията.
Вчера (13 декември) по е-поща са постъпили закани против няколко юридически компании в Бъфало, щата Ню Йорк, а също по този начин против католическата болница в града. Всички здания са били евакуирани, полицията е направила оглед, само че не е разкрила взривоопасни предмети. В следствието са се присъединили и специалисти от обединената група за битка с тероризма.
Отправени са закани и против учениците в учебно заведение в град Кълъмбайн, щата Колорадо. Телевизия Fox News заяви, че мъж е проникнал в офиса на шерифа. Той е декларирал, че в постройката на учебното заведение са сложени няколко взривни устройства. Полицейската инспекция е посочила, че паниката е подправена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР