Нюйоркчанин напусна работата си като учител, за да разхожда кучета.

...
Нюйоркчанин напусна работата си като учител, за да разхожда кучета.
Коментари Харесай

Учител в Ню Йорк стана гледач на кучета и печели три пъти повече


Нюйоркчанин напусна работата си като преподавател, с цел да разхожда кучета. Оказва се, че обичаното му занятие му носи три пъти повече приходи.

Докато 34-годишният Майкъл Джоузефс работел като преподавател, печелел по $38 000 годишно. Той решил да стартира да разхожда кучета, с цел да изкарва в допълнение пари. Бързо съумял да откри клиенти, защото личното му куче постоянно впечатлявало съседите им с положителните си маниери. Хората постоянно спирали Майкъл, с цел да го попитат дали дресира кучета, споделя " Ню Йорк Таймс ".

Веднага щом почнал да образова домашните любимци, клиентите му се нараснали. С течение на времето той решил да напусне учебно заведение и да се посвети напълно на животните. Това решение се оказало вярно. През 2022 година Джоузефс спечелил $120 000.

Осъзнавайки, че тези услуги са доста търсени, мъжът основал компания и наел петима чиновници на цялостен работен ден. Неговата компания прави разходки на кучета за 25-30 $ на час, образование на кученца за 60 $ на час и гледане на кутрета за 65 $ дневно.

„ Обичам този бизнес. За мен кучетата постоянно са били главното нещо в живота ми! Те са доста отдадени и ни доставят толкоз доста наслада “, споделя мъжът.

Услугите за домашни любимци в Съединени американски щати процъфтяват, защото над 23 млн семейства в страната осиновиха кучета и котки по време на пандемията. След края на рестриктивните мерки хората се върнаха в офисите, а домашните им любимци остават без контрол вкъщи. Поради това американците се принудиха да наемат гледачи на кучета и котки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР