Нюйоркчани бяха чути да викат на един от двамата мъже,

...
Нюйоркчани бяха чути да викат на един от двамата мъже,
Коментари Харесай

`Perp walk`: Нюйоркчани крещят на заподозрения за смъртоносната стрелба срещу полицай от NYPD, който сега е изправен пред обвинения

Нюйоркчани бяха чути да викат на един от двамата мъже, задържани при съдбовната пукотевица на Полицаят от нюйоркската полиция Джонатан Дилър по време на неговата „ незаконна разходка “ в сряда.

Линди Джоунс, 41-годишният водач на транспортното средство, спряно от Дилър и колегата му за нелегално паркиране на автобусна спирка, е изправен пред престъпни обвинявания за владеене на оръжие и опорочаване на огнестрелно оръжие, сподели отделът в сряда. Все още не са оповестени обвинявания против обвинения стрелец и хипотетичния палач на Дилър, Гай Ривера.

„ Разходката на нарушител “ на Джоунс беше къса и той не отговори на никакви въпроси, до момента в който полицията го сложи в задната част на ведомствен автомобил.

Зрителите крещяха неща като " какво имаш да кажеш на фамилията му, Линди? " както и " има бебе, което ще пораства без татко, Линди " и " Засрами се, млади дребосъче. "

Полицай от NYPD Джонатан Дилър беше погубен в работа на 25 март 2024 година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР