Нюрнберг се класира за четвъртфиналния сблъсък за Купата на Германия

...
Нюрнберг се класира за четвъртфиналния сблъсък за Купата на Германия
Коментари Харесай

Нюрнберг и Фортуна Дюселдорф предложиха сериозна драма на феновете и решиха изхода след дузпи

Нюрнберг се класира за четвъртфиналния конфликт за Купата на Германия против Фортуна Дюселдорф. Двата тима показаха на почитателите извънредно трагичен конфликт и в последна сметка взеха решение изхода от него посредством осъществяване на дузпи. Гостите откриха резултата през първата част посредством Давид Ковнацки (33’), само че позволиха да бъдат изравнени в добавеното време на дуела от Тайлан Думан (90’).

Футболистите на Нюрнберг започнаха доста добре и пропуснаха няколко преференциални обстановки за попадение. Те откриха резултата съвсем незабавно след изминаването на час игра, когато следващата им добра офанзива приключи с центриране отляво на Емануел Ийоха, а към точката за осъществяване на дузпа Давид Ковнацки надскочи бранителите и означи с глава за 1:0.

Играчите на Фортуна Дюселдорф започнаха доста мобилизирани втората част и единствено в границите на 10 минути сред 60-ата и 70-ата минута на собствен ред пропиляха няколко шанса. Футболистите на Даниел Тиуне съумяха да доближат до равенството по извънредно трагичен метод в третата минута на добавеното време, когато Тайлан Думан стигна до едно подаване отляво и с доста прецизен удар не остави шансове на вратаря.

Играчите на Нюрнберг пропуснаха фантастична опция да излязат напред още във втората минута на първото приложение, само че защитник съумя да настигне топката и да я почисти току пред голлинията. В последна сметка всичко бе решено след осъществяване на дузпи, при които гостите пропуснаха единствено един от своите опити, само че домакините бяха безпощадни във всеки собствен опит, което им подсигурява продължаването.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР