Нюкасъл записа пети пореден мач без победа, след като едва

...
Нюкасъл записа пети пореден мач без победа, след като едва
Коментари Харесай

За пети пореден път Нюкасъл остана без победа

Нюкасъл записа пети следващ мач без победа, откакто едвам стигна до 1:1 при семейството си на втородивизионния Блекбърн в конфликт от третия кръг на Купата на Англия. Преди това “свраките” бяха наредили четири несполучливи дуела в шампионата.

Футболистите на Рафаел Бенитес даже бяха изоставащи в резултата, само че тъкмо изпълнена дузпа от Мат Ричи шест минути преди края им обезпечи втори късмет посредством преиграване на “Иууд Парк”. Нисичкият Боби Дек беше извел Роувърс напред с глава в 56-ата минута.

Гостите можеха да наклонят везните в своя изгода в 65-ата минута, само че тогава топката беше изчистена от голлинията на вратата на Нюкасъл. В ответната офанзива обаче домакините на три пъти бяха на крачка от това да вкарат, само че бранителите в жълти екипи имаха шанс.

Matt Ritchie's late penalty salvaged a replay for Newcastle United, earning a draw at home to Blackburn Rovers.

Report: https://t.co/QzRImgVWmF pic.twitter.com/sJ6ytDoKzy
— BBC Sport (@BBCSport) January 5, 2019
В последните минути централният нападател на Нюкасъл Хоселу беше изведен самичък против вратаря, само че се забави и провали всичко. МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ФА Къп 3 кръг, събота 5 януари  Нюкасъл 1:1краен резулат  Блекбърн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР