Нюкасъл Юнайтед се надяват да направи звездата на Челси в

...
Нюкасъл Юнайтед се надяват да направи звездата на Челси в
Коментари Харесай

Нюкасъл готви трансферен удар през януари

Нюкасъл Юнайтед се надяват да направи звездата на Челси в Съединени американски щати Кристиан Пулишич идващото си огромно попълнение, твърди „ The Mirror “. Игровото време на нападателя на „ Стамфорд Бридж “ е съществено лимитирано при новия управител Греъм Потър. След като направи мощно Световно състезание, 24-годишният състезател надали желае да се връща на аварийна пейка при лондончани.

 Манчестър Юнайтед и Арсенал също наблюдават обстановката на американеца, само че биха предпочели да привлекат Пулишич чартърен. Челси пък желае да го продаде, а желаната цена евентуално ще бъде към 40 милиона паунда. Въпреки че Нюкасъл, който прави мощен сезон под управлението на Еди Хау, е подготвен да наддава, въпреки всичко „ свраките “ се надяват да смъкват от тази цена.

Ако не се получат нещата с Пулишич, от Нюкасъл ще се насочат към Джак Харисън от Лийдс Юнайтед или Леандро Тросард от Брайтън. „ The Mirror “ обаче написа, че американският национал може да бъде уверен да смени „ Стамфорд Бридж “ с „ Сейнт Джеймсис Парк “ в търсене на титулярно място.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР