Нюкасъл Юнайтед потвърди, че Дан Ашуърт ще напусне клуба, тъй

...
Нюкасъл Юнайтед потвърди, че Дан Ашуърт ще напусне клуба, тъй
Коментари Харесай

Нюкасъл обяви напускането на Дан Ашуърт с безсмислено изявление - но Манчестър Юнайтед се възпротиви на таксата от £20 милиона

Нюкасъл Юнайтед удостовери, че Дан Ашуърт ще напусне клуба, защото желае да напусне клуба и да премине в Манчестър Юнайтед.

Дарън Ийлс, основен изпълнителен шеф на Нюкасъл, сподели: „ Естествено сме разочаровани, че Дан избра да напусне, само че нашето вълнуващо пътешестване не стопира и процесът за набиране на нов състезателен шеф ще стартира неотложно. Ние благодарим Дан за напъните му в Нюкасъл Юнайтед и пожелаваме на него и фамилията му здраве за в бъдеще. "

Разбрано е, че Нюкасъл желае такса от £20 милиона от Червените дяволи, в случай че желаят да изкупят Ашуърт от контракта му. Сър Джим Ратклиф дефинира спортния шеф на свраките като един от главните си новобранци отвън терена след впечатляващата му работа през последните години.

Ашуърт беше на Сейнт Джеймс Парк единствено за къс интервал от време, само че оказа помощ на клуба, защото те приключиха в челната четворка предишния сезон след някои впечатляващи ходове на трансферния пазар. Нюкасъл добави хора като Александър Исак, когат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР