Нюкасъл Юнайтед не може да отговори на собствените си зададени

...
Нюкасъл Юнайтед не може да отговори на собствените си зададени
Коментари Харесай

Трипиър: Не играем на нуждите стандарти

Нюкасъл Юнайтед не може да отговори на личните си заложени стандарти, съобщи десният бранител Киърън Трипиър и добави, че и неговото персонално показване е все по-слабо. Техният отбор, сега на 8-о място във Висшата лига на Англия, претърпя през вчерашния ден четвърта загуба в последните пет мача.

След като отпадна от Шампионската лига и от шампионата за Купата на Лигата, през вчерашния ден Нюкасъл трябваше да преглътне проваляне и от борещия се за оцеляването си Нотингам Форест с 1:3. Въпреки че много от проблемите им може да се припишат на тежкия и претрупан график, а също по този начин и поради множеството контузени играчи, Трипиър добави, че " няма да се свени да потърси и своите неточности ".

Мениджърът на отбора Еди Хау го отбрани предходната седмица, макар изявите му, които се оказаха решаващи за отпадането на четвъртфинал от Челси в шампионата за Купата на Лигата.

Малко се отдалечихме от стандартите, които сами си заложихме през последните 18 месеца. И това се вижда в последните няколко мача, съобщи Трипиър в изявление за Amazon Prime. " Моето равнище също падна, наясно съм, че формата ми не дава отговор на предходната. Преди съм имал доста неуспехи в кариерата си и това е просто още един, след който би трябвало да продължа. Винаги ме носила напред тази религия и съм се възстановявал ", сподели още бранителят.

Но той има вяра, че дружно всички в клуба още веднъж ще вдигнат равнището и ще бъдат в челото на класирането.

" Има още доста мачове и ще се надигнем. Беше вълнуващо да играем в Европа, същинско предизвикателство за клуба. Повечето от играчите не са привикнали да играят в Шампионската лига и това е извънредно за нас, за тима като цяло. Също по този начин имахме доста травми, само че пък момчетата дадоха всичко от себе си. Бориха се крепко един за различен, само че би трябвало да стартираме мощно втората част от сезона, с цел да не изоставаме още.

" Отборите постоянно минават през рецесии, през тежки моменти и ние сега минаваме през подобен. Това е нещо обикновено, само че футболът се трансформира бързо и сигурно този тим ще се възвърне ", съобщи десният бек. Той и отборът му гостуват в понеделник на Ливърпул в поредна среща от коледната стратегия./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР